Γάμος

Όλο το γαμήλιο σαλόνι με τα τραπέζια και τις καρέκλες ειναι στημένο πάνω σε ξύλινα ντεκ μόλις μερικά μέτρα απο κει που σκάει το κύμα πανω στην αμμουδιά.
Ξύλινη πίστα για χορό εξοπλισμένη με ηχητικά και φωτιστικά συστήματα για γλέντι μέχρι το ξημέρωμα και γιατί όχι,όποιοι απο τους καλεσμένους θέλουν μπορούν να βάλουν το μαγιό τους και να κάνουν μια βουτιά μολις ανάψει το γλέντι!

Παραλία

Μια ανάσα απο το κέντρο της Αθήνας πάνω στη παραλία Λουτρών Αλίμου και με απίστευτη θέα το απέραντο γαλάζιο και τη φυσική ομορφιά του Σαρωνικού,το Bikini Weddings περιμένει εσάς που ονειρεύεστε μια παραθαλάσσια δεξίωση γάμου ή ένα γαμήλιο παρτυ.

Catering

Ξέρουμε καλά πόσο σημαντικό είναι για μια δεξίωση το καλό φαγητό. Η ποιότητα του μενού δείχνει το πόσο θέλει κάποιος να περιποιηθεί τους καλεσμένους στο γάμο και την βάπτιση. Για αυτό επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα catering. Έχουμε μεγάλη ποικιλία απο μενού σε διάφορες τιμές και φυσικά μπορείτε να καλέσετε catering της επιλογής σας. Γνωρίζοντας αυτά μπορείτε να είστε ήσυχοι για τις επιλογές σας.Θα είμαστε δίπλα σας για να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Διασκέδαση

Ο χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος με ηχητικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας καθώς και με συστήματα οπτικών εφέ. Έμπειρος DJ είναι στη διάθεση σας αλλά μπορείτε να καλέσετε και Dj της επιλογής σας. Διαθέτει μεγάλη πίστα για χορό πάνω στη θάλασσα πλήρως εξοπλισμένη με ήχο και φως αλλά αν θέλετε μπορείτε εκτός απο Dj να καλέσετε και μουσική ορχήστρα της αρεσκείας σας.

Βαπτίσεις/Events

Ξέροντας καλα πως η βάπτιση του παιδιού σας είναι πολύ σημαντικό γεγονός της ζωής του μετά τη γέννηση, φροντίζουμε η δεξίωση της βάπτισης να είναι όπως ακρβώς περιμένατε. Στόχος δικός μας είναι να προσφέρουμε ξεχωριστές στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης. Με το έμπειρο προσωπικό μας θα οργανώσουμε μαζί την κάθε λεπτομέρεια για αυτήν την πολύ σημαντική ημέρα για το παιδί σας.

Χωρητικότητα

Ο χώρος μας μπορεί να φιλοξενήσει έως 800 άτομα. Οι καλεσμένοι σας θα έρθουν σε άμεση επαφή με τη θάλασσα ένα ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα σε ένα γεγονός που θα το θυμούνται για πάντα. Ο χώρος μπορεί μα διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας και μπορείτε να προσθέσετε όποιο happening θέλετε.

We provide you with the best services

Το Bikini Weddings από το 2007 έχει δεχθεί πάνω από 600 πετυχημένες δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων.

0
δεξιώσεις γάμων & βαπτίσεων
0
χρόνια δεξιώσεων

Σας ενδιαφέρει ο χώρος;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον χώρο μας!

Επικοινωνία